SĂNĂTATE PRIN NATURĂ

Descoperă Genki Medical Center

Servicii medicale

Gama de servicii Genki îți stă la dispoziție pentru sănătatea ta, îmbunătățirea calității vieții și recuperarea în urma afecțiunilor.

Pentru tine

Clinica noastră este dotată cu 11 cabinete și ultimele tehnologii de recuperare medicală, destinate sănătății tale și a familiei tale.

Genki Medical Center

Terapia Manuală

Tratarea problemelor musculo-scheletale și ale coloanei vertebrale

Terapia manuală ajută la corectarea tulburărilor biomecanice care afectează poziţia corpului, circulaţia sanguină și tonusul muscular. Ȋn practica de zi cu zi din centrul nostru medical, abordarea ȋn terapia manuală este interdisciplinară.

Tratamentul presupune exerciţii de postura, tehnici de ajustare manuală, masaj terapeutic, injecţii cu ozon și un program de nutriţie corespunzator. Terapeutul colaborează, cu succes, cu medicul specialist ȋn recuperare medicală, cu fizio-kinetoterapeutul și cu maseurul.

Genki Medical Center

Terapia manuală

Utilizări

Terapia manuală este folosită cu succes ȋn afecţiuni precum: lombalgie, lombosciatică, hernie de disc, spondilite, artrite etc. Ȋn momentul ȋn care vertebrele nu mai sunt aliniate (prezintă deplasări), acestea încep să pună presiune pe nervi, fenomenul fiind numit și subluxare, care din punct de vedere medical a fost definită ca “o separare parțial anormală a suprafeţelor articulare ale articulaţiilor”.

Genki Medical Center

Obiectivul terapeutului

Obiectivul terapeutului este de a reduce subluxaţiile cu scopul de a crește gradul de mobilitate, de a reduce inflamaţia și ȋmbunătăţirea funcţiei. La nivelul coloanei, aliniază vertebrele ajustând coloana vertebrală, astfel ȋncât să ȋndepărteze presiunea exercitată asupra nervilor spinali.  Terapeutul utilizeaza tehnici de 
ajustare manuală pentru îmbunătăţirea
 funcţiilor locomotorii și ȋndepărtarea durerii. Avantajul acestei abordări este acela că putem aplica tratamente personalizate fiecarui pacient.
Genki Medical Center

Nu indicăm terapia manuală la urmatoarele afectiuni

  • Tumori și boli acute;
  • Fracturi și intervenţii chirurgicale recente;
  • Infecţii osoase.

 

Genki Medical Center

CONTACT

Dacă ai întrebări legate de serviciile pe care le oferim sau clinica noastră, îți așteptăm mesajul prin butonul de mai jos!
Genki Medical Center

SOCIAL MEDIA

Genki Medical Center este prezent și în mediul online, așa că ne poți urmări activitatea prin rețelele de socializare de mai jos!