SĂNĂTATE PRIN NATURĂ

Descoperă Genki Medical Center

Servicii medicale

Gama de servicii Genki îți stă la dispoziție pentru sănătatea ta, îmbunătățirea calității vieții și recuperarea în urma afecțiunilor.

Pentru tine

Clinica noastră este dotată cu 11 cabinete și ultimele tehnologii de recuperare medicală, destinate sănătății tale și a familiei tale.

Genki Medical Center

Su-Jok

Terapie ce combină acupunctura cu reflexologia.

Su Jok este o metodă modernă ce combină principiile de tratament din acupunctură și reflexologie. Park Jae Woo, om de stiinţă coreean, a fost cel care a pus bazele acestei metode de tratament care se adresează atât organelor interne cât și unor parţi ale corpului și care presupune stimularea punctelor corespondente.

Experienţa de peste 20 de ani a fondatorului clinicii Genki Medical Center ȋn această terapie, este cea mai bună recomandare.

Genki Medical Center

Terapia Su Jok

Utilizare

Fiind mai mult decât o metodă de tratament, Su Jok este o cale de înțelegere a legilor de bază ale vieții, o metodă care leagă știința clasică a vestului, de cunoașterea acumulată în medicina orientală, încă din cele mai vechi timpuri. Pe mâini şi pe labele picioarelor se găsesc sisteme de puncte cu activitate înaltă, ce corespund tuturor organelor şi părţilor corpului. Stimularea lor are o acţiune curativă şi profilactica pronunţată, iar pentru a învinge bolile, este necesar ca energia vitală din organism să curgă liber, fără blocaje.

Genki Medical Center

Metoda Su Jok ajută energia sa circule în fiecare meridian în parte si in intregul corp

Terapia Su Jok poate fi facuta in paralel cu alte tratamente si este bine de discutat cu medicul nostru specialist pentru precizari si recomandari. Un om poate fi perfect sănătos , dar este imposibil să nu aibă probleme de moment, cum ar fi insomnie, stare de stres sau de agitaţie. Prin Su-Jok se pot armoniza funcțiile energetice ale corpului. Când organismul este sănătos din punct de vedere energetic, corpul fizic devine mult mai rezistent la boli.
Genki Medical Center

Afecţiuni ce pot fi tratate cu Su-Jok

  • afecţiuni ale sistemului osos, nervos și endocrin.
  • afecţiuni ale coloanei vertebrale.
  • afecţiuni ale aparatului digestiv, genito-urinar, cardio-vascular și respirator.
  • patologii agresive, nevralgii de trigemen și migrene.
  • patologii ale sistemului endocrin și metabolic.
Efectele pot fi imediate sau pot apărea după câteva minute.
Genki Medical Center

CONTACT

Dacă ai întrebări legate de serviciile pe care le oferim sau clinica noastră, îți așteptăm mesajul prin butonul de mai jos!
Genki Medical Center

SOCIAL MEDIA

Genki Medical Center este prezent și în mediul online, așa că ne poți urmări activitatea prin rețelele de socializare de mai jos!