Genki Medical Center

Posturologie

Analiza posturală înregistrează modul ȋn care este distribuită presiunea pe ambele membre inferioare, ȋn stare statică și dinamică (mersul și stabilitatea pacientului). În urma testării cu ajutorul unui software, putem realiza susţinători plantari personalizaţi.
Genki Medical Center

Fizioterapie și balneologie

La Genki Medical Center, fizioterapia ȋnglobează o serie ȋntreagă de proceduri: electroterapia, terapia cu laser de ȋnaltă frecvenţă, ultrasonoterapia/ ultrasunete, magnetoterapia, băile galvanice. Reușita unui tratament este dată de o abordare interdisciplinară cât mai completă. Fizioterapia cuprinde o serie de conduite terapeutice orientate spre o plajă largă de patologii, dar ca ţintă precisă, mai ales patologiile artrozice, reumatismale, post-traumatice și neurologice, cu caracter cronic și degenerativ dar și cele cu caracter acut.
Genki Medical Center

Spine 3D

Fiind primul dispozitiv non-invaziv din Romania, Spinde 3D permite vizualizarea poziției umerilor, a pelvisului și a coloanei vertebrale, oferind posibilitatea unei evaluări exacte a staticii vertebrale și a alterărilor posturale, fără a expune pacienții la radiații.
Genki Medical Center

Kinetoterapie

Este o terapie prin mișcare, ce se bazează pe efectuarea unor exerciții specifice, utilizând un ansamblu de tehnici și metode, personalizate în funcţie de pacient și patologia pe care acesta o prezintă.
Genki Medical Center

Ozonoterapie

Ozonoterapia este un tratament de revitalizare și o metodă eficientă de reîntinerire și revigorare. Cu efecte puternice anti-aging, terapia cu ozon îmbunătățește substanțial calitatea vieții și prelungește durata de viață a bolnavilor cronici, fiind utilă în stoparea îmbătrânirii precoce.
Genki Medical Center

Terapie cu laser de joasă frecvență

Terapia cu laser de joasa frecventa este non-invaziva, datorită faptului că nu utilizează steroizi sau antiinflamatoare. De asemenea, aceasta reprezintă o modalitate perfectă de a ocoli intervențiile chirurgicale, afecțiunile fiind tratate sau reduse semnificativ, într-un mod curat și mult mai confortabil pentru pacienti.
Genki Medical Center

Terapie cu plasmă

PRP reprezintă un tratament revoluţionar care utilizează propriile resurse pentru tratarea problemelor de sănătate, principala calitate a acesteia fiind declanșarea procesului de construire a ţesuturilor epiteliale, musculare și conjunctive sănătoase. Terapia cu Plasmă influențează simultan toate etapele de regenerare și asigură sinergia necesară tuturor proceselor de recuperare din organism.
Genki Medical Center

Terapie manuală

Terapia manuală ajută la corectarea tulburărilor biomecanice care afectează poziţia corpului, circulaţia sanguină și tonusul muscular. Ȋn practica de zi cu zi din centrul nostru medical, abordarea ȋn terapia manuală este interdisciplinară.
Genki Medical Center

Masaj terapeutic

Principiul de acțiune al masajului terapeutic constă în mobilizarea ţesuturilor moi precum mușchii, fascia și fluidele corporale, fiind detoxifiant și calmând  durerile provocate de migrene. De asemenea, este de un real folos în procesul de recuperare medicală.
Genki Medical Center

Hidrocolonoterapie - detoxifiere

Hidrocolonoterapia presupune ȋndepărtarea resturilor metabolice depuse pe colon într-un timp îndelungat, ca urmare a procesării alimentelor sau ca rezultat al unei alimentații dezechilibrate, fiind în beneficiul sănătății generale a pacienților.
Genki Medical Center

Su Jok

Su Jok este o metodă modernă de tratament, ce combină principii din acupunctură și reflexologie. Park Jae Woo, om de stiinţă coreean, a fost cel care a pus bazele acestei metode de tratament care presupune stimularea punctelor corespondente și se adresează atât organelor interne, cât și unor parţi ale corpului.