SĂNĂTATE PRIN NATURĂ

Descoperă Genki Medical Center

Servicii medicale

Gama de servicii Genki îți stă la dispoziție pentru sănătatea ta, îmbunătățirea calității vieții și recuperarea în urma afecțiunilor.

Pentru tine

Clinica noastră este dotată cu 11 cabinete și ultimele tehnologii de recuperare medicală, destinate sănătății tale și a familiei tale.

Genki Medical Center

Posturologie

Studiem atitudinea și pozițiile corpului ȋn mișcare și ȋn statică

Analiza posturală înregistrează modul ȋn care este distribuită presiunea pe ambele membre inferioare, ȋn statică și ȋn dinamică (mersul și stabilitatea pacientului). În urma testării cu ajutorul unui software, putem realiza susţinători plantari personalizaţi.

Reusim sa producem o “resetare a computerului” (creierului), astfel ȋncât pacientul să-și găsească echilibrul postural perfect prin corectarea poziţiei, ȋnlăturând simptomatologia dureroasă prin optimizarea presiunii exercitate de picioare pe sol.

Genki Medical Center

Situații potrivite

Prevenţie

Putem preveni traumele și greșelile de postură care apar ȋncă din copilărie, din cauza poziţiei incorecte ȋn activitaţile zilnice de acasă, școală sau grădiniţă, din cauza creșterii bruște ȋn ȋnalţime, iar la adulţi, din cauza poziţiilor vicioase din activităţile profesionale, a ȋncălţămintei neadecvate, a sedentarismului etc.

Terapie

Tratează durerea (de spate, genunchi, cefaleea etc.), restabilește echilibrul ortostatic și corectează dezechilibrele posturale, ce au un impact direct asupra diferitelor afecțiuni corporale.

Sport

Persoanele care practică sporturi de performanţă pot preveni eventualele traumatisme datorate poziţiilor vicioase și iși pot îmbunătăți performanța sportivă, cu ajutorul Posturologiei.

Genki Medical Center

Tratament

Susţinătorii plantari - soluţia inovativă și non-invazivă
Aceștia sunt flexibili, personalizaţi și de dimensiuni reduse, pentru a putea fi utilizaţi în activitățile zilnice. Materialul din care se realizează este de ȋnaltă calitate, este lavabil, inodor, antiperspirant și antialergic. O postură bună este starea de echilibru muscular și scheletal care protejează structurile de susținere ale corpului împotriva accidentărilor sau a deformărilor progresive.

Realizată la timp, intervenția terapeutică previne
   • Apariţia durerilor musculare și articulare
   • Instalarea unor boli articulare
   • Suprasolicitarea articulațiilor, având drept
    consecinţă deteriorarea acestora.
   • Reducerea capacităţii de mișcare
   • Problemele respiratorii și cardiace
Genki Medical Center

CONTACT

Dacă ai întrebări legate de serviciile pe care le oferim sau clinica noastră, îți așteptăm mesajul prin butonul de mai jos!
Genki Medical Center

SOCIAL MEDIA

Genki Medical Center este prezent și în mediul online, așa că ne poți urmări activitatea prin rețelele de socializare de mai jos!