HEALTH THROUGH NATURE

Discover Genki Medical Center

Medical services

The Genki range of services is at your disposal for your health, improving quality of life and recovery from illness.

For you

Our clinic is equipped with 11 offices and the latest medical recovery technologies, designed for your health and that of your family.

Genki Medical Center

Ozone

Oxigenarea suplimentară a țesuturilor

Ozonoterapia este un tratament prin care vă puteți revitaliza. O metodă foarte eficientă în toate curele de reîntinerire dacă putem spune așa. Terapia cu ozon este un mijloc anti-aging excelent, îmbunătățește substanțial calitatea vieții și prelungește durata de viață a bolnavilor cronici. Ozonoterapia este utilă împotriva îmbătrânirii precoce.

La modul concret, terapia cu ozon este un instrument eficace pentru păstrarea stării de sănătate. Menține și stimulează vitalitatea celulelor din organism prin activarea proceselor metabolice și enzimatice.

Genki Medical Center

Ozone therapy

What to expect?

Ozone therapy is done through ozone, a molecule that contains three oxygen atoms. It pursues three main objectives: to significantly improve metabolism, stimulate immune function & develop regenerative capacity and detoxify the patient’s body.

About ozone

In practice we use medical ozone, a mixture of pure oxygen and pure ozone. Depending on the destination, the type of treatment and the purpose, the therapist or specialist determines the concentration, which can vary between 1 and 100 𝜇g / ml (0.05 – 5% O3).

Genki Medical Center

The necessary situations

Terapia cu ozon are o eficacitate remarcabilă în tratamentul și ameliorarea diverselor afecțiuni. Efectele sistemice ale ozonul sunt imunostimulante, cu acțiuni antiinflamatorii și antialgice, ce cresc rezistența la efort și îmbunătățesc circulația limfatică și sanguină. Următoarele situații sunt potrivite pentru Ozonoterapie:

 

 • Disc herniations;
 • Discopathy;
 • Osteoarthritis;
 • Inflammation of the joints;
 • Tendinitis;

 

 • Bursitis;
 • Fibromyalgia;
 • Muscle contractions;
 • Any type of painful syndrome.

 

Genki Medical Center

Ozone Management

La Genki Medical Center utilizăm diferite metode de administrare, în funcție de patologie. Acestea, combinate cu concentrația ozonului medical, ținând cont de rezultatul urmărit, fac din ozonoterapie una dintre cele mai interesante și eficiente terapii.

 

Genki Medical Center

Major autohemotherapy and minor autohemotherapy

În cazul autohemoterapiei majore, se recoltează o cantitate de sânge cuprinsă între 50 și 150 ml, care mai apoi este îmbogățită cu ozon și reintrodusă intravenos în organism.

Autohemoterapia minoră folosește același principiu, dar cantitatea de sânge recoltată este mai mică, respectiv 10-15 ml. Reintroducerea sângelui în organism se face prin injectare intramusculară.

Recomandări:

Geriatrie;

Tulburări circulatorii, boli cauzate de viruși;

Revitalizare generală și creșterea imunității;

Boli alergice;

Creșterea rezistenței generală a organismului.

Autohemoterapia este un tratament sistemic cu ozon. Introducerea unui stres oxidativ asupra celulelor are ca efect o reacţie imediată de stimulare a organismului de producere și creștere a cantitatății de antioxidanți. Ozonul permite creșterea capacităţii de apărare a organismului ȋmpotriva radicalilor liberi. Se recomandă ȋn diferite afecţiuni acute și cronice indiferent de categoria de vârstă a pacienţilor, dar și persoanelor sănătoase, cu scop preventiv.

Genki Medical Center

Rectal and vaginal insufflations

Ozonul este introdus rectal sau vaginal cu ajutorul unui tub de silicon lubrefiat, fără a fi resimțit vreun disconfort sau vreo durere locală. Procedura este minim invazivă și este o alternativă pentru pacienții care nu pot efectua autohemoterapia majoră.
Se recomandă în următoarele situații:

 • Afecțiuni ale ficatului, respectiv hepatite B și C, ciroze hepatice;

 • Boala Chron;

 • Ulcere;

 • Boli ischemice;

 • Prevenirea îmbătrânirii premature;

 • Infecții bacteriene și fungice etc..

Genki Medical Center

Hypobaric sacs

Ozonoterapia este folosită și în tratamentul ‘piciorului diabetic’, una din complicațiile des întâlnite la persoanele diabetice. Studiile arată că terapia cu ozon reduce numărul amputărilor de membre inferioare, așadar vor fi mai puține cazuri de invaliditate sau de deces.

Genki Medical Center

Ozonomatically, ozonated water

Băile membrelor inferioare în apă ozonizată sunt recomandate în tratamentul afecțiunilor și/sau leziunilor pielii, în cazul ciupercilor sau micozelor, precum și în afecțiuni ale sistemului circulator și limfatic.

Alte beneficii ale băilor cu apă ozonizată:

 • Reduce umflăturile picioarelor și ale gleznelor;

 • Relaxează musculatura;

 • Crește tonusului psihic;

 • Favorizează circulația periferică;

 • Detoxifică organismul.

 

Genki Medical Center

Contraindications to Ozone Therapy

Terapia cu ozon este un tratament complementar, în asociere cu alte acțiuni medicale și nu prezintă niciun risc pentru pacient, nefiind semnalate efecte adverse în urma terapiei. Totuși, înainte de a începe un tratament cu ozon, vom avea nevoie de informații în ce privește dietele pe care le urmați și medicamentația pe care v-o administrați.

Există și câteva situații în care nu se recomandă intervenția ozonoterapiei:

Hipertiroidism;

Trombocitopenie;

Anemie severă;

Favism (formă de anemie hemolitică);

Sarcină;

Infarct miocardic;

Accidente vasculare, hemoragie sau alte stări hemoragice.

Genki Medical Center

CONTACT

If you have any questions about the services we offer or our clinic, we are waiting for your message via the button below!
Genki Medical Center

SOCIAL MEDIA

Genki Medical Center is also present in the online environment, so you can follow our activity through the social networks below!