SĂNĂTATE PRIN NATURĂ

Descoperă Genki Medical Center

Servicii medicale

Gama de servicii Genki îți stă la dispoziție pentru sănătatea ta, îmbunătățirea calității vieții și recuperarea în urma afecțiunilor.

Pentru tine

Clinica noastră este dotată cu 11 cabinete și ultimele tehnologii de recuperare medicală, destinate sănătății tale și a familiei tale.

Genki Medical Center

O acțiune manuală blândă asupra corpului.

Principiul de acțiune al masajului terapeutic constă în mobilizarea ţesuturilor moi: mușchi, fascia și fluide corporale. Masajul terapeutic este detoxifiant și calmează durerile suferinzilor de migrene. De asemenea, este de un real folos în procesul de recuperare medicală.

Terapeuții nostri urmăresc îndeplinirea unor obiective importante pentru sănătatea dvs.: stimularea circulației sanguine și limfatice, reducerea crampelor musculare si creșterea mobilității articulațiilor.

Genki Medical Center

Aplicabilitate si recomandări

Leziuni ale țesuturilor moi de la suprafața corpului

Acestea, de cele mai multe ori, netratate la timp și/sau incorect tratate medical, vor lăsa urmări și vor întârzia sau împiedica reluarea unui mod de viață normal.

Leziuni ale mușchilor și tendoanelor, întinderi, rupturi, contuzii

Masajul terapeutic se adresează unei game largi de afecțiuni ce reduc posibilitățile de mișcare, iar atunci când este practicat corect, va preveni apariția sechelelor mult mai greu de recuperat ulterior.

Leziuni osoase, articulare sau ale nervilor periferici

Terapia prin masaj intervine cu succes în recuperarea în urma accidentărilor (fracturi, entorse, luxații, leziuni ale meniscului etc.).

Genki Medical Center

Diferențe și asemănări

Masajul terapeutic versus masajul de relaxare

Există câteva diferențieri majore între cele două tipuri de masaj. Poate că prima și cea mai mare deosebire derivă din însăși denumirile acestora.
  1. Masajul terapeutic are scopul de a interveni în eliminarea/reducerea unei afecțiuni; se canalizează de la început asupra unei zone, asupra unei părți a corpului.
  2. Masajul de relaxare se adresează celor care urmăresc sa obțina o stare de bine. Trebuie spus însă că ambele proceduri au efect reconfortant. Se obtine relaxarea musculară prin două tehnici diferite.
  3. O altă diferență constă în mijloacele și tehnica folosită în cele două tipuri de masaj. Ele sunt complet diferite, date fiind obiectivele urmărite.
  4. Calificarea terapeutului dintr-o clinică de recuperare medicală este complet diferită față de cea a unui maseur pe care-l angajați pe plajă. Să nu spunem că este net superioară, dar substanțial diferită. În timp ce un maseur de relaxare urmărește să vă redea buna dispoziție și relaxarea, un masaj terapeutic acționează direct pe patologie. Ori, logic, din aceste puncte de vedere se cer pregătiri diferite.
Terapeuții de la Genki Medical Center Timișoara au urmat numeroase cursuri și specializări cu obiective specifice recuperării medicale. Atributele lor profesionale le permit să contribuie cu succes la ameliorarea stării dumneavostră de sănătate.
Genki Medical Center

Nu indicam masajul terapeutic la urmatoarele afectiuni

Arsuri sau răni deschise;
Artrita reumatoidă sau osteoporoza avansată;
Fracturi;
Cheaguri de sânge;
Diferite forme de cancer.

 

Genki Medical Center

CONTACT

Dacă ai întrebări legate de serviciile pe care le oferim sau clinica noastră, îți așteptăm mesajul prin butonul de mai jos!
Genki Medical Center

SOCIAL MEDIA

Genki Medical Center este prezent și în mediul online, așa că ne poți urmări activitatea prin rețelele de socializare de mai jos!