SĂNĂTATE PRIN NATURĂ

Descoperă Genki Medical Center

Servicii medicale

Gama de servicii Genki îți stă la dispoziție pentru sănătatea ta, îmbunătățirea calității vieții și recuperarea în urma afecțiunilor.

Pentru tine

Clinica noastră este dotată cu 11 cabinete și ultimele tehnologii de recuperare medicală, destinate sănătății tale și a familiei tale.

Genki Medical Center

Kinetoterapie

Studiază mecanismele neuromusculare și articulare care asigură un nivel normal al activităților motrice

Se definește ca fiind o terapie prin mișcare ce se bazează pe efectuarea unor exerciții utilizând un ansamblu de tehnici și metode, funcţie de pacient și patologia pe care o prezintă.

Scopul Kinetoterapiei este de a reface funcţiile diminuate ale pacienților, prin programe de recuperare medicală bine structurate și individualizate.

Genki Medical Center

Kinetoterapia la Genki Medical Center

Obiective

Principalele scopuri ale programului nostru kinetic sunt următoarele: sporirea relaxării, corecția posturii și a aliniamentului postural, creșterea mobilității articulare, creșterea tonusului, a forţei și a rezistenței musculare, creșterea coordonării, a echilibrului și a controlului corporal general.

Genki Medical Center

Kinetoterapia se adresează următoarelor afecţiuni

  • Boli degenerative și afecţiuni neurologice;

  • Entorse, luxaţii articulare, fracturi;

  • Afecţiuni ale coloanei vertebrale;

  • Tulburări de postură și dinamică.

Genki Medical Center

Știati că?

Ȋn antichitate ‘pacienţii’ făceau exerciţii de ţinută, lupte cu sabia, aruncarea suliţei sau a discului, sărituri și ȋnot, alergare și aruncări cu piatra? Hipocrat a fost printre primii medici care a studiat gimnastica și efectele acesteia, demonstrând relaţia dintre alimentaţie și exerciţii și benficiile lor asupra corpului. El era de părere că respiraţia, activitatea sistemului nervos central, metabolismul și circulaţia sanguină sunt influenţate puternic de exerciţiile fizice.

 

Genki Medical Center

CONTACT

Dacă ai întrebări legate de serviciile pe care le oferim sau clinica noastră, îți așteptăm mesajul prin butonul de mai jos!
Genki Medical Center

SOCIAL MEDIA

Genki Medical Center este prezent și în mediul online, așa că ne poți urmări activitatea prin rețelele de socializare de mai jos!