SĂNĂTATE PRIN NATURĂ

Descoperă Genki Medical Center

Servicii medicale

Gama de servicii Genki îți stă la dispoziție pentru sănătatea ta, îmbunătățirea calității vieții și recuperarea în urma afecțiunilor.

Pentru tine

Clinica noastră este dotată cu 11 cabinete și ultimele tehnologii de recuperare medicală, destinate sănătății tale și a familiei tale.

Genki Medical Center

Tratamente nedureroase și minim invazive

Hidrocolonoterapia presupune ȋndepărtarea resturilor metabolice depuse ȋn timp pe colon. Depunerile au loc, în parte, ca urmare a procesării alimentelor. Însă, în același timp resturile depuse pe pereții colonului pot fi și efectul unei alimentaţii dezechilibrate.

Este un tratament care intervine categoric în beneficiul sănătății dvs.

Scopul hidrocolonoterapiei este de detoxifiere. În acest sens, trebuie spus că hidrocolonoterapia este procedeul de detoxifiere cel mai eficient și cel mai sigur.

Genki Medical Center

Hidrocolonoterapie și detoxifiere

Simptome și beneficii

Simptomele care trădează o suferinţă a intestinului gros sunt constipaţia, durerile și disconfortul abdominal, balonarea, oboseala cronică, erupţiile și iritațiile pielii, alergiile și durerile articulare. Hidrocolonoterapia reface funcţiile colonului și ȋl rehidratează, dar acționează și asupra afecţiunilor dermatologice, asupra candidei, dar și a tulburărilor gastrointestinale. Pe lângă asta, terapia reduce retenţia de apă și celulita, crește imunitatea și previne apariţia cancerului de colon.

Genki Medical Center

Aria de aplicare si precautii

Unul din primele efecte ale hidrocolonoterapiei este vizibil la nivelul pielii. Aceasta este mai albă, mai curată. Se estompează în mod sensibil alergiile, iritațiile, urticariile, chiar și eczemele și psoriazisul. Apoi, datorită eliminării reziduurilor, are loc și un proces de pierdere în greutate. Deci, se slăbește. Este aspectul ce atrage foarte multe persoane care vor să slăbească. Peste ocean este chiar un fenomen. Conform site-ului Gaiam.com prin curățarea colonului se pot pierde și aproape 10 kg. Evident, nu dintr-o dată, ci pe parcursul a mai multor ședințe. Cifrele sunt confirmate și de alte cabinete medicale din România care efectuează hidrocolonoterapia.
Hidrocolonoterapia are desigur câteva avantaje certe. Însă la Genki Medical Center nu încurajăm folosirea acestui tratament în mod excesiv. Adică, vă sugerăm, curățarea colonului să se facă totuși în cure bine definite și respectând recomadările specialiștilor noștri. Eliminarea periodică a toxinelor va ajuta organismul dar să nu exagerăm și să ajungem să folosim această metodă ca un paleativ la dieta normală și sănătoasă. Aceasta deoarece organismul nostru este dotat de natură cu propriile mijloace de a-și menține sănătatea.
Genki Medical Center

Hidrocolonoterapia versus clismă

Prima mare diferență constă în însăși rezultatul procedurii. Dacă la o clismă clasică se reușește în general curățarea porțiunii inferioare a colonului (sigmoidul) și o parte a colonului descendent, prin hidrocolonoterapie detoxifierea este mult mai profundă. Aceasta deoarece tehnica folosită este alta.
Hidrocolonoterapia se realizează prin intermediul unui aparat digitalizat, obținând astfel reglarea precisă a presiunii și temperaturii apei. Organismul dvs nu va simți absolut niciun disconfort. Un lucru este sigur: veți pierde câteva kilograme bune într-o manieră mult mai elegantă decât clasica clismă.
Genki Medical Center

Detoxifierea în câteva cuvinte

Eliminarea toxinelor din organism are un scop bine definit: să fim mai sănătoși, să răspundem mai ușor sarcinilor de zi cu zi, să obținem o imunitate sporită în fața bolilor. Se uită însă un lucru: toxinele sunt introduse în organism de către noi înșine. Principala metodă cu care ne auto-intoxicăm este așadar propria noastră neglijență. Cu alte cuvinte, cu cât consumăm alimente mai procesate, cu mai multe elemente de sinteză, cu atât introducem cu bună știință mai multe elemente toxice. Pe care, desigur, vorbind la modul general, le puteți elimina prin hidrocolonoterapie, într-o proporție mai mare sau mai mică.
Scopul dvs nu ar trebui însă să fie acela de a duce o viață dezordonată din punct de vedere alimentar, pe principiul că „lasă, mă duc și trag niște cure de hidrocolonoterapie și-mi recapăt echilibrul”. Sau să ingurgitați diverse produse de detoxifiere, mai bune sau mai rele, care să realizeze de facto o detoxifiere. Pentru a avea un organism sănătos ar trebui să aveți o alimentație echilibrată. Adică să consumați alimente cât mai sănătoase și să aveți obiceiuri cât mai apropiate de cele ancestrale, cu care omul a fost înzestrat de la natură. Detoxifierea este în primul rând un proces care ține de ordinea dvs. interioară, de răbdare și de constanță.
Genki Medical Center

CONTACT

Dacă ai întrebări legate de serviciile pe care le oferim sau clinica noastră, îți așteptăm mesajul prin butonul de mai jos!
Genki Medical Center

SOCIAL MEDIA

Genki Medical Center este prezent și în mediul online, așa că ne poți urmări activitatea prin rețelele de socializare de mai jos!