SĂNĂTATE PRIN NATURĂ

Descoperă Genki Medical Center

Servicii medicale

Gama de servicii Genki îți stă la dispoziție pentru sănătatea ta, îmbunătățirea calității vieții și recuperarea în urma afecțiunilor.

Pentru tine

Clinica noastră este dotată cu 11 cabinete și ultimele tehnologii de recuperare medicală, destinate sănătății tale și a familiei tale.

Genki Medical Center

Fizioterapie și balneologie

Fizioterapia tratează afecţiuni ce ţin de patologii artrozic degenerative, post-traumatice, neurologice și alte domenii conexe.

La Genki Medical Center, fizioterapia ȋnglobează o serie ȋntreagă de proceduri: electroterapia, terapia cu laser de ȋnaltă frecvenţă, ultrasonoterapia/ ultrasunete, magnetoterapia, băile galvanice. Reușita unui tratament este dată de o abordare interdisciplinară cât mai completă. Fizioterapia cuprinde o serie de conduite terapeutice orientate spre o plajă largă de patologii, dar ca ţintă precisă, mai ales patologiile artrozice, reumatismale, post-traumatice și neurologice, cu caracter cronic și degenerativ dar și cele cu caracter acut.

De asemenea, există aplicabilitate foarte precisă și cu efect imediat și ridicat în patologii conexe, complementare sau foarte diverse, cum ar fi: stomatologie, enterologie, ginecologie, ortopedie, pediatrie, chirurgie vasculară, neurologie.

Genki Medical Center

Situații potrivite

Boli artrozice și reumatice

Artrite, artroze , spondilite, spondilite anchilozante, epicondilite, gonartroze, coxartroze, spondiloze cervico-dorso-lombare.

Enterologie

Zona Zoster, otite, faringite, sinuzite, rinite, lichen plan, astm bronșic, tromboflebite, pancreatite.

Boli artrozice și reumatice

Artrite, artroze , spondilite, spondilite anchilozante, epicondilite, gonartroze, coxartroze, spondiloze cervico-dorso-lombare.

Ginecologie

Endometrite, anexite, cervicite, colpite, dismenoree, herpes genital, incontinență urinară.

Neurologie

Neuropatii, nevralgii, radiculopatii, pareze și paralizii, accidente vasculare, sindroame neurologice: tunel carpian, Raynaud, Tietze, Dupuytrene, miospasme.

Dermatologie

Arsuri, hematoame, acnee, alopecie, dermatite, ulcerații, rosacee, cicatrici cheloide, herpes, furunculi.

Stomatologie

Alveolite, parodontite, status postextractie, pulpite.

Genki Medical Center

Beneficii

Efectele fizioterapiei asupra organismului

  • ȋmbunătăţirea tonusului muscular
  • reducerea sau chiar eliminarea durerilor articulare și musculare
  • reintegrarea ȋn activitatea zilnică normală
  • efecte antiinflamatorii și antialgice
  • relaxarea musculară
Genki Medical Center

CONTACT

Dacă ai întrebări legate de serviciile pe care le oferim sau clinica noastră, îți așteptăm mesajul prin butonul de mai jos!
Genki Medical Center

SOCIAL MEDIA

Genki Medical Center este prezent și în mediul online, așa că ne poți urmări activitatea prin rețelele de socializare de mai jos!